Weekend i Cartagena.

Cartagena
Brudparet Brudparet

Jag flög till Cartagena i fredags för att möta upp en kompis för att tillsammans gå på bröllop. Bröllopet var väldigt Colombiansk och vackert med katolsk ceremoni som ägde rum i Iglesia Santo Domingo. Middag och fest hölls på ett hotell i närheter mitt inne i Centrum av Cartagena på ett fint typiskt kolonialt hotell. Middagen var fantastisk med Colombianska specialiteter, dock med vissa Polska inslag då brudgummen är polack. 
Festen efter middagen inleddes med Liveband där det spelade alla min favorit Salsa och Merengue låtar, sedan blev det dags för Karneval för plötsligt bytte salsadansen ut mot Cumbia och ett 20-tal dansare i karnevalskrud kom in och höll en dansuppvisning. Därefter delades det ut karnevalmasker till alla och stämningen och dansen var på topp, kvällen fortlöpte med dans och tal i latinamerikansk anda till morgonen därpå.


Jag har även hunnit ta en tur till Isla Grande i Cartagenas skärgård, där vi stannade en natt med bröllopsparet och alla polska vänner som kommit för att fira dem. Hotellet där vi bodde har potential för framtida återresor med Reunite Us. Hotellet ligger på en udde av ön, det har två privata stränder och ett helt fantastiskt läge.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln