Blogg

Här bloggar vi om hur företaget tar sig an nya spännande samarbeten. Vi kommer även vara aktiva i bloggen under resor och olika aktiviteter som Reunite Us deltar i.

Intressant blogginläggg från bloggen Röda Rummet, om alla frågor man får hantera och all kunskap man tillskrivs bara genom att vara adopterad.
"Vart kommer du ifrån, på riktigt alltså eller från början" är en frågeställningarna som tas upp.


#http://indra80.bloggo.nu/ 

Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »

Man kan enkelt laga Arepas hemma om man vill, för att få lite Colombian feeling.

Här kommer receptet:
2 1/2 kopp vatten
2 koppar majsmjöl
1 liten sked salt (jag tar en tesked)

Häll vattnet i en bunke, häll i saltet. Tillsätt sedan majsmjölet medan du rör om hela tiden.

Arbeta ihop degen.

Sen rullar man små bullar som man antingen plattar ut lr om man är väldigt noggrann kavlar ut lite här väljer man ju själv om man vill ha tjocka lr tunna Arepas.

Ta fram stekpannan, lägg i väldigt lite fett/inget alls det är en smaksak.
Sen är det bara att grädda på.

Nått som är gott är, om man gör tunna Arepas kan man lägga ihop två med ost i mitten o värma på lr lägga ost inuti som om man filler ett pitabröd om man gjort tjockare.

Ett gott tips att ha till är chilikryddad köttfärs, bönor, ost och  Ají.

Smaklig måltid! 

Läs hela inlägget »

"Det är inte längre friska små bebisar som i första hand adopteras till Sverige. Andelen barn som inte fyllt ett år har halverats sedan 2003, visar DN:s kartläggning. Merparten av barnen har särskilda behov. Samtidigt upplever många adoptivföräldrar att de inte får tillräckligt med stöd."

 

DN.se

 

Hela artikeln läser ni HÄR.

 

 

Läs hela inlägget »

De flesta i min familj på min biologiska pappas sida är musiker, och nästan alla jobbar som Mariachis. De spelar i olika Mariachi band där de åker hem till folk och spelar serenader. Ett roligt koncept tycker jag. Jag fick följa med min systerdotter Claudia på ett jobb.

Läs hela inlägget »

Jag var på besök i Medellin för att träffa en av mina systrar på min biologiska pappas sida. Jag blev verkligen varmt välkomnad av min syster Sol Marina Huertas och hennes familj och de visade mig runt Medellin. Då mina syskon på denna sidan av familjen är betydligt äldre än jag så fick jag bäst kontakt med hennes dotter Claudia som är i min ålder.
Här kommer lite bilder från dagen i Medellin.

Läs hela inlägget »

Denna härliga låten spelas just nu överallt på radion, i Taxin, i mataffären, på discot, fiken och de är ju ganska lätt att få feeling till dessa toner. 

 

/Li

Läs hela inlägget »Li Hansson, ägare och CEO av
Reunite Us.

Här på bloggen skriver hon om resor och events som Reunite Us genomför och deltar i.
Prenumerera gärna på bloggen så ni håller er uppdaterade!

 

info@reuniteus.se 

Reunite Us på Instagram

17

En film om internationellt adopterade. Den stora gruppen av barn som adopterades på 1970-talet från länder som Sydkorea, Etiopien, Colombia och Indien är nu vuxna och kan börja beskriva hur det är att vara adopterad. Ett Sverige som på många sätt uppfattades som ett tryggt land, visade sig kanske inte vara så tryggt för alla. En film av Osmond Karim om svårigheterna att hitta en identitet, att skapa relationer och att känna tillhörighet. #adopted #adoption #internationelltadopterad

5

Kvällens seminarie, - Har du sett dig själv i spegeln? De skall bli intressant att höra om en adoptionspolitisk gestaltning. #reuniteus #adopterad #internationelltadopterad

15

Lästips! Ett liv utan början- boksläpp 🇨🇴❤️🇨🇴 #reuniteus #colombia #vemärjagutanminarötter?

22

Var och prova nya Colombianska restaurangen i Sollentuna. Riktigt gott, rekommenderar den varmt! 🇨🇴❤️🇨🇴 #reuniteus #comidacolombiana

7

Dagens sanning! #reuniteus #adopted #adoption

Karta

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv